Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

I Holstebro og omegn er vi din byggesagkyndige

Patriciavilla, murermestervilla, rækkehuse, nedlagte såvel som velfungerende landejendomme eller måske en ejerlejlighed til den unge studerende? Ligegyldigt, hvilken boligsituation du har eller drømmer om i eller i nærheden af Holstebro, er der altid en række praktiske – såvel som vigtige – formaliteter, der skal være styr på, og som er godt at undersøge nærmere ved salg, køb eller energioptimering af den pågældende bolig.

Det er ikke sikkert, du skal sælge eller købe, men derfor kan det være aktuelt at få gennemgået boligen for et energitjek, eksempelvis, eller måske står du med den ene fod i en bolighandel og den anden i tvivlens land og har derfor brug for en køberrådgiver? Ligegyldigt hvad, er der hjælp at hente hos en lokal byggesagkyndig fra Holstebro gennem Danske Byggesagkyndige.

I Holstebro hjælper vores byggesagkyndige dig med

Hos Danske Byggesagkyndige står der altid en sagkyndig, elinstallatør eller energikonsulent klar til at konsultere, hvad det er, du har brug for hjælp til i din nuværende eller kommende bolig. De kan blandt andet hjælpe med følgende:

  • Tilstandsrapporter samt eleftersyn til ejerskifteforsikringen
  • Energimærker og energirådgivning på boliger i Holstebro
  • Syn og skøn af lokal synsmand fra netop Holstebro
  • Rådgivning om og analyse af skimmelsvamp
  • Forsikringstvister omkring boligskader
  • Byggeteknisk køberrådgivning i Holstebro ved alle typer af boligkøb

De særligt efterspurgte ydelser i Holstebro

Tilstandsrapport

I dag er det vedtaget ved lov, at der skal udarbejdes en tilstandsrapport og foretages et eleftersyn, når man skal tegne en ejerskifteforsikring i forbindelse med et boligkøb. Tiltænker du ikke at tegne en ejerskifteforsikring, er en tilstandsrapport (eller et eleftersyn, for den sags skyld) ikke lovpligtigt at udarbejde. Dog er begge dele altid relevante at få fingre i, da det giver et godt indblik i boligens visuelle skader og mangler. En tilstandsrapport beskriver nemlig boligen eller hele den store ejendoms visuelle tilstand og afdækker i den forbindelse synlige skader og mangler. De synlige skader og mangler bliver vurderet på en skala fra K0 til K3, hvor K3 karakteriseres som ’kritiske skader’, mens K0 blot er kosmetiske skader på boligen.

Tilstandsrapporten

Køberrådgivning

Køberrådgivning kan foregå og sammensættes på mange forskellige måder. Naturligvis er der den mundtlige snak og gennemgang af bolighåb og –drømme, men når en sådan snak er færdig, er det ikke nødvendigvis ’bare’ det. En købergennemgang af en rådgiver giver et solidt overblik over det pågældende hus stand, fejl, mangler og muligheder, og for mange er et huskøb en stor investeringsbeslutning, som kræver megen tid og omtanke. Derfor vælger mange at rådføre sig hos en køberrådgiver. Efter et møde hermed vil mange også gerne have noget konkret med hjem, og dét er der flere muligheder for. Der kan nemlig udarbejdes et notat eller en rapport ud fra den bolig, I har kig på i netop Holstebro, og her kan du, sammen med rådgiveren, nedskrive eventuelle ønsker og notater i forhold til nogle af de bygningsdele, der eventuelt har anmærkninger i tilstandsrapporten. Alt sammen møntet på et eventuelt prisnedslag, når du skal lægge dit bud på boligen.

Køberrådgivning og købergennemgang

Energimærke

Er et energimærke til din bolig nødvendig at udarbejde? Også i Holstebro? Det er der mange, der spørger os om, og svaret er både ja og nej. Det er ikke just nødvendigt, hvis du bor i dit hus og har tænkt dig at blive boende de næste mange år, men skal du sælge boligen inden for den nærmeste fremtid, er det simpelthen et lovkrav til, at boligen overhovedet må sættes til salg. Et energimærke holder i 10 år. Dog er det værd at knytte en kommentar til den manglende nødvendighed, hvis du allerede bor og har tænkt dig at blive boende i din bolig. Der kan nemlig være store fordele at hente, hvis du får gennemgået din boligs energiforbrug og –effektivitet. Gør du det, kan du få prisoverslag og generelle bud på, hvad du kan gøre for at optimere din boligs energiforbrug, og at optimere din bolig med henblik på et bedre energimærke, giver helt automatisk bedre salgsmuligheder – og måske en højere udbudspris.

Energimærket

Andre steder vi leverer vores ydelser

Århus, Horsens, Silkeborg og Randers

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark