Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

Vi har byggesagkyndige, energikonsulenter og elinstallatører i Esbjerg

Skal du bruge en byggesagkyndig til huskøb, gennemgang af ejerlejligheden inden salg eller ved energioptimering af dit sommerhus i eller udenfor Esbjerg? Lige gyldigt hvad, du har behov for, har vi flere byggesagkyndige, elinstallatører og energikonsulenter tilknyttet netop Esbjerg og omegn, hvilket betyder, at vi hurtigt og nemt kan give dig en god og ikke mindst lokal service.

Hvad kan vi gøre for dig i Esbjerg?

I Esbjerg kan vi blandt andet tilbyde følgende ydelser:

  • Tilstandsrapporter til ejerskifteforsikring
  • Energimærker og energirådgivning gennemføres løbende til boligsalg
  • Eleftersyn med elinstallationsrapport til ejerskifteforsikring
  • Købere til alle typer af boliger i Esbjerg kan modtage køberrådgivning
  • Syn og skøn udføres i forhold til tvister
  • Skimmelsvamp: Analyser af og rådgivning om skimmelsvamp udføres
  • Byggetekniske gennemgange laves til forsikringstvister

De mest efterspurgte ydelser hos os i Esbjerg

Tilstandsrapport

Tilstandsrapporten er en oversigt over og et indblik i boligens stand, som den er på det givne tidspunkt. I en tilstandsrapport gennemgår den byggesagkyndige boligen og vurderer boligens større og mindre skader på en skala fra K0 til K3. Hvad end det drejer sig om en murermestervilla, en anden type af hus eller eksempelvis et nedlagt landbrug. Det er ikke lovpligtigt at få lavet en tilstandsrapport – heller ikke ved nedlagte landejendomme i eller omkring netop Esbjerg – men en tilstandsrapport anbefales dog altid, da den kan give en tryghed hos både køber og sælger. Dog er det lovpligtigt at få udarbejdet tilstandsrapport og eleftersyn, hvis der skal tegnes en ejerskifteforsikring ved et boligkøb.

Energimærke

Når man skal se på, hvilket niveau en boligs samlede energiforbrug ligger på, kigger man på boligens energimærke. Men er det overhovedet nødvendigt at få energimærket sit hus? Ja, det er det, hvis du står og skal sælge det. Ved et boligsalg er det nemlig lovpligtigt at få vurderet husets energiforbrug, og når du skal det, skal du have en energikonsulent ud for at gennemgå dit hus, så boligen kan få sit energimærke. Det er også muligt at få en energikonsulent ud for blot at gennemgå, hvilke muligheder og udfordringer der er ved boligens nuværende energiforbrug – en gennemgang, der udmunder i helt konkrete muligheder for dig i forhold til at energioptimere din bolig i Esbjerg. Også selvom du ikke skal sælge. Det kan komme dig selv til gode at energioptimere (i form af et lavere energiforbrug og dermed en lavere regning), men det kan også øge boligens værdi og muligheden for at sælge – jo højere energimærke, jo bedre stillet er boligen nemlig på boligmarkedet.

Rådgivning om skimmelsvamp

Mange typer af skimmelsvamp er sundhedsskadelige, og derfor er rådgivning om – og eventuelle analyser af eksisterende – skimmelsvamp en væsentlig faktor at fokusere på. Især, når du skal have gennemgået din bolig af en byggesagkyndig. Skimmelsvamp udvikles i fugtige miljøer, og nogle områder, typisk badeværelse eller et tørrerum, er gode, lune områder for skimmelsvampen at udvikle sig. Men svampen kan også opstå i stuen, køkkenet eller på værelser. Det drejer sig nemlig om, hvorvidt varm rumluft møder kolde overflader, og selvom det ikke altid er til at forudsige, hvor skimmelsvampen kan udvikle sig, skyldes mange angreb fra svampen byggetekniske fejl eller skader på bygningsdele.

Andre steder vi leverer vores ydelser

Horsens, Kolding, Herning og Fredericia

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark