Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

Vedligehold og tilsyn af boligen

Hvadenten man er igang med at bygge nyt, har bygget, eller har lyst til at forbedre sin bolig, så er det godt at have fagfolk med på sidelinien. Danske Bygningssagkyndige kan hjælpe med mange bygningsrelaterede opgaver. Om det er energiforbedringer eller tilsyn under eller efter byggeri, så kan vores bygningssagkyndige, energikonsulenter og elinstallatører hjælpe dig.  

Energirådgivning

Få hjælp til at sænke dine energiudgifter i din bolig. Indeholder en byggeteknisk gennemgang af din bolig og rådgivning omkring økonomisk kloge tiltag. Du får også mulighed for at forbedre din boligs energimærke.

Læs mere

Tilsyn med nybyggeri

Et tilsyn med et nybyggeri skaber tryghed for dig som bygherre. Du får en kyndig rådgiver der repræsenterer dig i byggeprojektet og løbende kan afklare tvivl og bekymringer, samt tage dialogen med entreprenøren/byggefirmaet.

Læs mere

Afleveringsforretning

En afleveringsforretning finder sted ved færdiggørelsen af et byggeri, når håndværkerne overdrager deres arbejde. Den sikrer en gennemgang af evt. fejl og mangler, samt planlægger udbedringerne af dem. Yderligere danner afleveringsforretningen grundlag for evt. tilbageholdelse af sidste rate-betaling.

Læs mere

1 års og 5 års eftersyn

1 års og 5 års gennemgang er opfølgende gennemgange af tidligere byggerier. Det sikrer gennemgang samt udbedring af bygningsmæssige fejl som ikke var til stede under afleveringsforretningen, og følger typisk reglerne specificeret i AB Forbruger eller AB 92.

Læs mere

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark