Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

Book et møde eller en boliggennemgang hos vores byggesagkyndige i Silkeborg

Med et stort og bredt netværk af byggesagkyndige i hele Danmark er der altid hjælp at hente til din bolig i Silkeborg hos os i Danske Byggesagkyndige. Hvad end, det er en klassisk byggesagkyndig, en elinstallatør, en energikonsulent eller måske endda en køberrådgiver, er der altid erfaren hjælp med masser af ekspertise, der kan komme ud til din bolig – faktisk blot med. Nemt og hurtigt. Faktisk gør vores brede netværk rundt i landet det muligt at komme i kontakt med en lokal byggesagkyndige i Silkeborg i løbet af blot en enkelt arbejdsdag.

Hvad kan vi hjælpe med i Silkeborg

De forskellige boligtyper i Silkeborg kender vores lokale byggesagkyndige såvel som energikonsulenter og rådgivere, og blandt ydelser, disse kan hjælpe med, kan nævnes følgende:

  • Energimærker til boligsalg i Silkeborg
  • Køberrådgivning i hele Silkeborg og omegn
  • Tilstandsrapport i forbindelse med ejerskifteforsikring og generel gennemgang af boligen ved salg i Silkeborg
  • Forsikringstvister i forhold til boligskader og mangler
  • Rådgivning og analyse af skimmelsvamp ved alle boligtyper
  • Eleftersyn med elinstallationsrapport til ejerskifteforsikring
  • Syn og skøn med lokal skønsmand fra Silkeborg

Bliv kontaktet af vores folk i Silkeborg

De mest efterspurgte ydelser hos os i Silkeborg

Energimærke

Et energimærke giver en oversigt over boligens energiforbrug, og det er helt faste retningslinjer – fastlagt af Energistyrelsen – som boligens energimærke udføres på baggrund af. Det er en energikonsulent, der kommer ud til dig og vurderer boligens energimærke, og når den fagkyndige gør det, laver personen en beregningen af boligens energiforbrug. Herefter bliver din bolig placeret i en energiklasse, som går fra toppen (hvilket også er den bedste mulige energivurdering) med A2020 efterfulgt af A2015, A2010, B, C, D, E, F og sidst, men ikke mindst, det dårligst mulige energimærke, nemlig energimærke G. Når en energikonsulent kommer ud for at vurdere din bolig, kan du i samme ombæring høre, hvilke ændringer i boligen, der skal til, før boligen kan rykke sig op på energimærkeskalaen – sommetider er det nemlig blot få forbedringer, der skal laves, for at forbedre energimærket.

Energimærker

Syn og skøn

Er du i tvivl om, hvorvidt der er opstået skimmelsvamp på træspærrerne, stemmer dine forventninger til den nye carport ikke helt overens med det, du mener, at entreprenøren havde lovet dig, eller er der noget ved badeværelsesrenoveringen, der ikke stemmer helt overens med budgettet? I så fald er der hjælp at hente hos Danske Byggesagkyndige. Vi står nemlig klar til at sende en lokal syn- og skønsmand ud for at give et syn og skøn på de uoverensstemmelser eller uforløste forventninger, det måtte være i din bolig. Og hvad koster sådan et syn og skøn så? Hos Danske Byggesagkyndige er der et fast prisskema, som bliver udarbejdet i forbindelse hermed. Den endelige pris afhænger nemlig af tid, kørsel (efter statens takster, naturligvis) samt øvrige udlæg. Dog skal du regne med, at minimumsprisen for et syn og skøn med en lokal skønsmand i Silkeborg er 2500 kroner inklusiv moms.

Book Syn & Skøn 

Tilstandsrapport

En tilstandsrapport er – sammen med et eleftersyn af en elinstallatør – en obligatorisk del af en ejerskifteforsikring. Dog vælger ikke alle at tegne en sådan forsikring i forbindelse med boligkøb, men det er anbefalelsesværdigt for køber såvel som sælger, så der ikke er nogen, der pludselig står med alt for mange og for tårnhøje uforudsete udgifter. Det skal påpeges, at en tilstandsrapport udelukkende vurderer og får nedfældet de visuelle fejl, skader og mangler ved den pågældende bolig, og det betyder, at netop disse udfordringer ikke er noget, som sælger kan hæfte for, når boligen er overdraget til køber. Her kommer ejerskifteforsikringen istedet ind i billedet. Køber kan nemlig tegne en ejerskifteforsikring, som i stedet – efter købet og i helt op til 10 år herefter – kan dække eventuelle skader på boligen, som ikke er noteret i tilstandsrapporten. Dét og meget mere kan du læse mere om ved at klikke videre.

Tilstandsrapporter

Andre steder vi leverer vores ydelser

Århus, Aalborg, Horsens og Kolding

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark