Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

Vi har lokale byggesagkyndige i København

Vi har flere byggesagkyndige i København, og vi sikrer at der altid er flere byggesagkyndige koblet på vores områder rundt i hele Danmark.

Hvad vi kan levere i København

Både vores byggesagkyndige og energikonsulenter kender de forskellige boligtyper i København rigtig godt. Køberrådgivning, energimærker og tilstandsrapporter er noget af det konsulenterne laver rigtig meget af.

  • Tilstandsrapporter - typisk kun på villaer og rækkehuse i København
  • Eleftersyn med elinstallationsrapport til ejerskifteforsikringen
  • Energimærker til boligsalg i København
  • Køberrådgivning i hele København
  • Skimmelsvamp rådgivning på alle typer boliger
  • Forsikringstvister omkring boligskader og mangler
  • Syn og skøn med lokal skønsmand

Bliv kontaktet af vores folk i København

Populære ydelser i København:

Energimærke

Et energimærke er en oversigt over boligens energiforbrug. Idag er denne oversigt lovpligtig for at måtte sætte sin bolig til salg. Det vil sige at hvis du overvejer at sætte boligen til salg, så skal du bruge et energimærke. Hvis du har et dårligt energimærke, er det også muligt at få energirådgivning omkring forbedringer som kan give et bedre energimærke, og i sidste ende en bolig der er billigere at bo i og nemmere at sælge.

Mere om energimærker

Tilstandsrapport

Tilstandsrapporten er en oversigt over boligens tilstand. Det er en standard rapport hvor en byggesagkyndig gennemgår boligen fra A til Å, og vurdere større eller mindre skader på en skala fra K0 til K3. Tilstandsrapporten bruges at køber til at få indblik i boligens tilstand, og af sælger til at få en ejerskifteforsikring på sin bolig i København. Typisk får man dog ikke tilstandsrapporter på lejlighederne i København, da det i så fald skal dække hele ejendommen, og ikke bare lejligheden.

Mere om tilstandsrapporter

Køberrådgivning

Er du i tvivl om ting i enten energimærket eller tilstandsrapporten, eller har du bare generelt spørgsmål til forbedringer af din fremtidige bolig, så bør du overveje køberrådgivning. At købe en bolig i København (eller resten af landet) er for de fleste den største investering de laver i deres liv. Derfor er det også vigtigt at få rådgivning og få afklaret sin tvivl omkring investeringen. Køberrådgivning af en byggesagkyndig kan forhindre mange ubehagelige overraskelser.

Mere om køberrådgivning

Syn og Skøn

Hvis du har brug for en byggeteknisk mægling i en byggesag, hvor tingene enten ikke lever op til forventningerne, eller også pga. direkte skader eller mangler, så vil et syn og skøn kunne hjælpe dig videre. En syn og skønsmand, som typisk er en byggesagkyndig, går ind og vurderer byggesagens konfliktområder, f.eks. ved en renovering af en bolig, eller et nybyggeri, og vil virke som en mægler imellem de to parter.

Mere om Syn og Skøn

Andre steder vi leverer vores ydelser

Roskilde, Ballerup, Næstved og Køge

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark