Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

Vi har lokale byggesagkyndige klar i Horsens

Hos Danske Byggesagkyndige kender de lokale byggesagkyndige og energikonsulenter de forskellige typer af boligtyper i Horsens, og derfor er de altid klar – senest i løbet af en enkelt arbejdsdag – til at hjælpe dig. Skal du sælge din nuværende bolig? Har du lige været ude at se dit drømmehus? Eller skal dit nedlagte landbrug energioptimeres? Ligegyldigt, hvad du har brug for hjælp til af en byggesagkyndig i Horsens, står vi på spring for at hjælpe dig i mål med din boligdrøm.

I Horsens kan vi hjælpe dig med følgende:

Især køberrådgivning, energimærker og tilstandsrapporter er noget af det, konsulenterne laver rigtig meget af i og omkring Horsens. Men der er også andre områder, vi kan hjælpe dig med. Vores ydelser er nemlig blandt andet følgende:

  • Tilstandsrapport og eleftersyn til ejerskifteforsikring
  • Rådgivning om skimmelsvamp
  • Energimærker og energirådgivning på boliger i Horsens
  • Køberrådgivning  på køb af alle typer af boliger i Horsens
  • Byggetekniske gennemgange laves til forsikringstvister
  • Syn og skøn udarbejdes i sammenhæng med tvister

Bliv kontaktet af vores folk i Horsens

Vores byggesagkyndige leverer blandt andet følgende ydelser i Horsens

Udarbejdelse af tilstandsrapport

En tilstandsrapport er en nødvendighed for at kunne tegne en ejerskifteforsikring – hvis en forsikring som denne ønskes, vel at mærke. Dog hører det sig i dag til sjældenhederne ikke at tegne en ejerskifteforsikring, men det ér valgfrit. En tilstandsrapport bliver nemlig udarbejdet for at give køber – såvel som sælger – en fuldstændig klar idé om, hvilke synlige skader der kan nedsætte den pågældende bygnings funktion eller værdi. Det kan eksempelvis være murværket, taget eller fliser på badeværelset. Hvem skal så betale for tilstandsrapporten? Sælger betaler selv tilstandsrapport og eleftersyn, men herefter tilbyder sælger ofte at betale halvdelen af præmien på en ejerskifteforsikring, som sælger selv har indhentet tilbud på.

Energimærke

Skal du købe hus, sælge, eller går du med planer om at sætte en bolig til salg i din ejer-/andelsforening i Horsens, skal du have et energimærke. Et energimærke er et udtryk for de energiudgifter, der løbende kan komme ved boligen, og derfor er det væsentligt at få fastlagt, hvor på skalaen din bolig ligger. Det er det, så du – eller en eventuel køber – har en idé om, hvilke og hvor mange udgifter der kan komme. Din bolig får tildelt et energimærke fra G til A, hvor A er det bedste energimærke (og gradbøjes), mens G er det dårligste. Har boligen et dårligt energimærke, kan du eventuelt få rådgivning af en af vores energikonsulenter fra Horsens, som kan guide dig til, hvordan du forbedrer energimærket.

Køberrådgivning

Er du ved at købe bolig, og har du spørgsmål til enten tilstandsrapporten, eleftersynet eller måske dit energimærke? I så fald kan du med fordel søge køberrådgivning hos en køberrådgiver igennem Danske Byggesagkyndige. Hos Danske Byggesagkyndige kobler vi dig nemlig sammen med en af vores lokale rådgivere i Horsens, hvor spørgsmål til netop førnævnte rapporter og mærker blandt andet kan være muligt at få besvaret under en køberrådgivning. Her kan du dog også få et prisoverslag på, hvad eventuelle forbedringer og skader kan komme til at koste dig.

Andre steder vi leverer vores ydelser

Århus, Odense, Silkeborg og Kolding

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark