Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

Ved boligsalg

Når du som boligsælger står over for at skulle forberede din bolig til et salg, så vil du bl.a. skulle bruge et energimærke før boligen overhovedet må annonceres for. Yderligere vil du kun slippe for dit 10-årige mangelansvar hvis man har et elinstallationsrapport (eleftersyn) og en tilstandsrapport, samt fremlægger tilbud om e ejerskifteforsikring.

Tilstandsrapport

En tilstandsrapport udarbejdet af en bygningssagkyndig giver overblik over husets tilstand når man skal sælge eller købe. Tilstandsrapporten gør bl.a. at man, sammen med et eleftersyn, kan få en ejerskifteforsikring, der minimerer risikoen ved huskøb.

Læs mere

Energimærke

Energimærker er lovpligtige ved salg af boliger. Danske Bygningssagkyndige kan hjælpe med at få et overblik over boligens energiforbrug gennem et gennemarbejdet energimærke.

Læs mere

Eleftersyn

Et eleftersyn er, sammen med en tilstandsrapport, blevet en obligatorisk forudsætning i sammenhæng med en ejerskifteforsikringen. Yderligere er det en god investering hvis du generelt gerne vil have et overblik over elinstallationerne i ens hjem.

Læs mere

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark