Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

Vi har lokale byggesagkyndige i og omkring Randers

Fra Aalborg og Sønderborg til Odense og København. Hos Danske Byggesagkyndige har vi lokale byggesagkyndige spredt ud over hele landet, og derfor er det også muligt for dig at få en gennemgang af dit hus i og omkring Randers.

I Randers har vi byggesagkyndige, der står klar til at hjælpe dig i mål, hvad end du skal have undersøgt huset for skimmelsvamp, udarbejdet en tilstandsrapport eller have en energikonsulent forbi til at energimærke huset inden salg. Vi har erfarne fagfolk, hvilket sikrer en god og hurtig service.

Hvad kan vi levere i Randers?

Der er forskellige ydelser, vi kan hjælpe dig med i forbindelse med gennemgangen af din bolig, men især følgende bookes vores byggesagkyndige til:

  • Tilstandsrapporter – typisk på villaer og rækkehuse i Randers, men også ved nedlagte og almindelig landbrug
  • Eleftersyn med elinstallationsrapport til ejerskifteforsikringen
  • Energimærker til boligsalg i Randers
  • Køberrådgivning i hele Randers og omegn
  • Skimmelsvamp: Rådgivning af alle typer boliger – også landejendomme
  • Forsikringstvister i forhold til boligskader og -mangler
  • Syn og skøn med en lokal skønsmand
  • Byggeteknisk gennemgang laves til forsikringstvister

Populære ydelser i og omkring Randers

Tilstandsrapport

Ved boligsalg i dag er der sjældent sælgere, der ikke vælger at få udarbejdet en tilstandsrapport – simpelthen fordi, at en tilstandsrapport sikrer sælger mod at hæfte for mangler og skader på huset mange år efter, at boligen er overdraget til den nye ejer. En tilstandsrapport beskriver nemlig boligens og/eller bygningers tilstand og afdækker i den forbindelse synlige skader og mangler. Dette bliver vurderet på en skala fra K0 til K3, hvor K3 er det, der bliver karakteriseret som ’kritiske skader’. Det kan i værste tilfælde være skader, der nedsætter boligens funktion eller værdi væsentligt, og derfor er en tilstandsrapports funktion altså at give et realistisk billede af boligen. Med andre ord er det en måde, hvorpå der kan garanteres, at køber ved, hvad han køber, og sælger ved, hvad han sælger.

Energimærke

Når du skal sælge din bolig er det lovpligtigt at få energimærket dit hus. Det er det kort og godt, fordi et energimærke giver en hel klar indikation på, hvor meget, hvor lidt og hvor effektivt energien i boligen bliver benyttet. Boligen energimærkes efter en skala, hvor energimærke G er det dårligste, mens energimærke F, energimærke E, energimærke D, energimærke C, energimærke B og energimærke A naturligvis bliver bedre og bedre, jo tættere du nærmere dig alfabetets start. Energimærke A gradbøjes endvidere, hvilket du kan læse mere om ved at klikke ind på linket nedenfor, men noget af det vigtigste, ved at skulle sætte sin bolig til salg, også i Randers, er at få lavet et energimærke – og det kan vi hjælpe dig med her hos Danske Byggesagkyndige.

Køberrådgivning

For de fleste er det ikke just småpenge, der er i spil, når der skal købes bolig, og derfor er det også helt naturligt en stor investering. Derfor kan det kræve både tid, overskud, men også den helt rette ekspertise og rette indblik i boligmarkedet og låne-/finansieringsmuligheder, når valget skal træffes. Hos Danske Byggesagkyndige kan vi fjerne al den tvivl, du end måtte have i forbindelse med dit boligkøb, når du booker køberrådgivning på et hus i Randers igennem os. Vores rådgivere vil kunne besvare dine spørgsmål til blandt andet tilstandsrapporten og bygningsdele som murværk, døre, vinduer og tag, og derfor er køberrådgivning ofte en stor hjælp for at komme godt og trygt i mål med sit boligkøb.

Andre steder vi leverer vores ydelser

Århus, Aalborg, Horsens og Silkeborg

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark