Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

Vi har byggesagkyndige i Odense og på Fyn

Danske Bygningssagkyndige er et landsdækkende netværk af bygningssagkyndige. Herunder har vi både tilknyttede elinstallatører, energikonsulenter og bygningssagkyndige, bl.a. i Odense og på resten af Fyn.

Vi har altid flere tilknyttede området, således at ligegyldigt hvad efterspørgslen er, så kan vi typisk levere en god og hurtig service. Vores medlemmer tager altid kontakt inden for 1 arbejdsdag.

Hvad kan vi levere i Odense og på Fyn?

Dem af vores ydelser vi kan levere er bl.a.:

  • Tilstandsrapporter og eleftersyn til boligsalget
  • Energirådgivning og energimærker på alle boligtyper
  • Syn & Skøn til uenigheder omkring skader
  • Skimmelsvamp rådgivning ved dårligt indeklima
  • Køberrådgivning på det byggetekniske ved din fremtidige bolig på Fyn
  • Forsikringstvist rådgivning når du ikke er enig med forsikringsselskabet

Bliv kontaktet af vores folk i Odense

Populære ydelser i Odense og på Fyn:

Tilstandsrapport

Tilstandsrapport bliver, sammen med eleftersyn, brugt som en obligatorisk del af en ejerskifteforsikring. Yderligere er tilstandsrapporten ofte en del af bolighandler på Fyn og i Odense, og er der evt. købere forlanger at se en tilstandsrapport når de indgår i forhandlinger eller lige inden de skriver under på bolighandlen.

Bliv klogere på tilstandsrapporter

Energimærke

Et energimærke er en status på energiforbruget i boligen. Energimærket er idag en obligatorisk del af en salgsopstilling, og bliver af boligkøbere brugt til at få indblik i hvor høje eller lave de løbende driftsudgifter er til at holde boligen kørende. Hvis du gerne vil have forbedret jeres energimærke, så kig nærmere på vores energirådgivning.

Bliv klogere på energimærker

Køberrådgivning

En køberrådgivning er for potentielle boligkøbere der ikke har 100% styr på hvad energimærket og tilstandsrapporten egentlig betyder, eller har uafklarede byggetekniske spørgsmål. Vores byggesagkyndige på Fyn kommer ud til boligen og gennemgår den med dig for at se om alt er som det skal være, og for at afdække evt. spørgsmål du har. Det er for de fleste en stor hjælp, og man kan i mange tilfælde undgå en potentielt dårlig investering.

Bliv klogere på køberrådgivning

Syn og skøn

Hvis du er ved at få ombygget, eller opført en ny bolig på Fyn, evt. i Odense, og bliver uenige med håndværkerne eller entreprenøren, så kan et syn og skøn hjælpe. Vores byggesagkyndige kan bidrage med et byggeteknisk syn øg skøn, samt vurderinger af økonomiske uenigheder.

Bliv klogere på syn og skøn

Andre steder vi leverer vores ydelser

Århus, Horsens, Kolding og Næstved

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark