Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

Vi hjælper dig med med byggetekniske udfordringer i Herning

Er du lige nu bosiddende udenfor Herning, måske i ##CITY_1### eller ##CITY_2###, men har brug for en byggesagkyndig til at gennemgå et hus, du netop har kig på i Herning, er du kommet til det rette sted. Danske Byggesagkyndiges store netværk af lokale byggesagkyndige rundt omkring i Danmark sikrer nemlig, at du kan få en lokal byggesagkyndig ud til dig, hvor end du befinder dig – eller hvor du skal til i den nærmeste fremtid.

I Herning hjælper vi dig inden for forskellige områder

Dog er der især en række specielle ydelser, som især bliver booket konsulenter og kyndige til i Herning. Disse er følgende:

  • Tilstandsrapporter til ejerskifteforsikring
  • I Herning gennemføres energimærker og energirådgivning løbende ved boligsalg
  • Eleftersyn med elinstallationsrapport til ejerskifteforsikring
  • Købere til alle typer af boliger i Herning kan modtage køberrådgivning
  • Syn og skøn udføres i forhold til tvister
  • Skimmelsvamp: Analyser af og rådgivning om skimmelsvamp udføres i og omkring Herning på alle typer af boliger
  • Byggetekniske gennemgange laves til forsikringstvister

De mest populære ydelser, vores byggesagkyndige leverer i Herning:

Udarbejdelse af tilstandsrapport

Når en tilstandsrapport bliver udarbejdet af din bolig, bliver boligens fejl og mangler vurderet ud fra en skala fra K0 til K3. K0 er kosmetiske skader, mens K3 bliver betegnet som kritiske skader, og derfor giver det sig selv, at jo flere K0’ere og jo færre K3’ere der er, jo bedre er din bolig stillet i et eventuelt salg. Og viceversa. Når der har været en byggesagkyndig ude for at gennemgå din bolig, kan du også altid få en gennemgang af, hvad der skal gøres, og I så fald hvad dette cirka vil koste, for at forbedre dens placering på K-skalaen. Altså et overslag over anbefalinger på istandsættelser og en estimeret pris herpå. En tilstandsrapport udarbejdes af en byggesagkyndig, og hos Danske Byggesagkyndige har vi flere lokale sagkyndige såvel som energikonsulenter, der kan gennemgå din bolig i forbindelse med udarbejdelse af tilstandsrapport og eleftersyn i Herning.

Tilstandsrapporter

Syn og skøn

Når man snakker om syn og skøn af en bolig, er det ofte i sammenhæng med tvister. Ved tvister forstås der, at det stykke udførte arbejde ikke er svarende til de forventninger eller den indgående aftale, der blev lavet, inden bolighandlen. Det kan også være i forbindelse med et byggeri, en ombygning eller renovering, men omdrejningspunktet er, at der er blevet udført et stykke arbejde, som den betalende ikke er tilfreds med. Det lyder umiddelbart som en rigtig dum situation at ende i, og det er det da også for begge parter. Derfor kan det være givtigt at få en ekstern tredje part med i mæglingen mellem arbejdsgiveren og arbejderen, simpelthen for at få så nuanceret og objektivt et blik på sagen. Dette kan nemlig ofte resultere i, at parterne kan enes og derfor ikke behøver at ende i en retssag om den pågældende sag.

Mere om Syn & Skøn

Energimærke

Et energimærke har stor betydning for din bolig, hvis du skal sælge det. For det første er det lovpligtigt for overhovedet at sætte din bolig på markedet, og for det andet har boligen større værdi, jo højere energimærket er – et boligmærke giver nemlig en indikation på, hvor godt og effektivt din bolig udnytter energien. Men hvordan ved man, hvor ens bolig ligger henne på energiskalaen i Herning? Jo, nu skal du høre, for et energimærke gives på en skala fra G til A, hvor energimærke G er det dårligste, mens energimærke A så er det bedste. Energimærke A kan gradbøjes henholdsvis på følgende måder: A2010, svarer til en bygning opført efter Bygningsreglement 2010 (BR10), A2015 svarer i stedet til en bygning opført efter Bygningsreglement 2015 samt A2020, der svarer til en ny bygning opført som bygningsreglement 2020. Imellem energimærke G og A ligger, sjovt nok, over energimærke F, E, D, C samt B.

Energimærker

Andre steder vi leverer vores ydelser

Århus, Horsens, Silkeborg og Kolding

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark