Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

Vores byggesagkyndige står klar i Kolding

Rundt om i landet har vi en lang række byggesagkyndige, som kan give dig faglige vurderinger og en kyndig gennemgang af din nuværende eller kommende bolig. Vores lokale byggesagkyndige, energikonsulenter og elektrikere er nøje udvalgt så I får den bedst mulige service.

Vi har et landsdækkende netværk, der betyder, at vi kan levere en god og hurtig service med en svartid indenfor bare en enkelt arbejdsdag. Med andre ord står der altid en lokal byggesagkyndig klar til at hjælpe dig – hvad end, der skal udarbejdes tilstandsrapport og eleftersyn til ejerskifteforsikringen, en lokal skønsmand skal give et syn og skøn, der skal laves nyt energimærke, eller du har behov for køberrådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig videre med din bolig.

Bliv kontaktet af vores folk i Kolding

I Kolding kan vi bl.a. hjælpe med følgende

Vi har både energikonsulenter og byggesagkyndige, som kender Kolding rigtig godt, og laver inspektioner og rapporter på daglig basis. Disse kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

  • Energimærke til eksempelvis boligsalg i netop Kolding
  • Tilstandsrapport og eleftersyn som grundlag for en ejerskifteforsikring
  • Analyse af og rådgivning omkring skimmelsvamp – både i lejligheder, huse og landejendomme i og omkring Kolding
  • Forsikringstvister omkring boligskader og mangler
  • Lokal skønsmand giver syn og skøn
  • Køberrådgivning i og omkring hele Kolding

De mest populære ydelser i Kolding

Tilstandsrapport og eleftersyn

Eleftersyn og tilstandsrapport går ofte hånd i hånd, da dette som reelt bliver udarbejdet i forbindelse med et boligsalg og en ejerskifteforsikring hertil. Før et boligsalg endeliggøres bliver boligen ofte gennemgået fra top til tå ud fra en visuel gennemgang af bygningens synlige, men også det, man kalder ’alment tilgængelige’ bygningsdele. I og for sig er en tilstandsrapport ikke lovpligtig i forbindelse med et boligsalg, men skal du tegne ejerskifteforsikring bliver en tilstandsrapport lovpligtig. Og det er den ikke alene. Siden 2012 har det nemlig også været lovpligtigt, at en tilstandsrapport bliver udarbejdet i sammenhæng med et eleftersyn, før der kan tegnes en ejerskifteforsikring.

Syn og skøn af en lokal skønsmand

Kort og godt er syn og skøn en måde, hvorpå man gennemgår tingene, når et stykke udført arbejde ikke svarer til de forventninger og/eller en pågældende aftale. Dette gør sig selvfølgelig gældende i forhold til en bolighandel, renovering eller anden form for byggeri, hvor der er en eller flere utilfredse og skuffede parter. I forbindelse med et syn og skøn kan Danske Byggesagkyndige tilbyde byggeteknisk rådgivning samt medvirken til kommunikationen mellem de involverede partnere. Faktisk kan trådene og uoverensstemmelser imellem parterne mange gange klares i mæglingen herimellem, inden de – i værste tilfælde – kan ende som en retssag.

Energimærke på boligen

Ved ethvert boligsalg er det lovpligtigt at få udarbejdet energimærke på sin bolig. Egentlig er udarbejdelse af et energimærke i forbindelse med et boligsalg til for at få fastlagt, hvilke energimæssige udgifter (og udfordringer samt muligheder) der er forbundet med købet. Dog er energimærket også en måde, hvorpå man kan undersøge, hvordan energieffektiviteten kan øges og dermed danne et grundlag for energibesparelser. Hvornår og hvordan, energimærkningen gives til en bolig, afhænger af den pågældende ejendomstype. Energimærker på enfamiliehus, rækkehuse, landejendomme samt kontor- og erhvervsejendomme er nemlig bare nogle af de forskellige ejendomstyper, der kræver forskellige fremgangsmåder for udarbejdelsen heraf.

Andre steder vi leverer vores ydelser

Århus, Odense, Horsens og Silkeborg

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark