Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

Byggesagkyndige i Helsingør

I Nordsjælland har vi flere lokale byggesagkyndige, der står klar til at hjælpe dig, når du har behov for det – også, når du bor eller skal til at købe bolig i Helsingør. Helsingør, med dens royale og krigsbetynget historie, er netop kendt for de gamle fine huse og generelt for boliger i god, velholdt stand. Med charme, men også med mange år på bagen.

På trods af boligerne i Helsingørs gode ry er det dog altid en god idé at få sin bolig tjekket igennem for alt fra skimmelsvamp og energioptimering til fejl og mangler – især, hvis du står og skal sælge og i den forbindelse skal have udarbejdet en tilstandsrapport. Dét og meget mere kan vi hjælpe dig med her hos Danske Byggesagkyndige.

Hvad vi kan hjælpe dig med i Helsingør

Vi har både energikonsulenter, elinstallatører og byggesagkyndige, der løbende udfører arbejde i og omkring Helsingør. For at nå din boligdrøm, hvad end du skal optimere, købe eller sælge, kan blandt andet hjælpe dig videre med følgende:

  • Tilstandsrapporter samt eleftersyn til ejerskifteforsikringen
  • Energimærker og energirådgivning på boliger i Helsingør
  • Syn og skøn af lokal syn- og skønsmand fra Helsingør
  • Rådgivning om og analyse af skimmelsvamp
  • Forsikringstvister omkring boligskader i Helsingør
  • Byggeteknisk køberrådgivning i Helsingør ved alle typer af boligkøb

Bliv kontaktet af vores folk i Helsingør

Vores byggesagkyndiges mest populære ydelser i Helsingør

Tilstandsrapport og eleftersyn

Hvad end, det drejer sig om en patriciavilla, en nedlagt landejendom eller en bygning til industri, er tilstandsrapporten en væsentlig faktor at overveje. Både for køber og for sælger. For sælger giver en tilstandsrapport nemlig en tryghed i at vide, at der er redegjort for og nedfældet de visuelle skader, som boligen har, inden køberen underskriver købsaftalen. For køber er tilstandsrapporten også væsentlig for at få klarlagt de eksisterende visuelle fejl og mangler, men også i forhold til at udarbejde en eventuel ejerskifteforsikring. For at tegne en ejerskifteforsikring er det nemlig lovpligtigt at få udarbejdet både tilstandsrapport og eleftersyn, men en tilstandsrapport er i og for sig ikke lovpligtig – det bliver den først, når der skal tegnes ejerskifteforsikring.

Tilstandsrapport Mere om eleftersyn

Energimærke

Er det overhovedet nødvendigt at få energimærket sit hus? Ja, det er det, hvis du skal sælge, og din bolig ikke er blevet energimærket inden for de seneste 10 år. Et energimær gælder nemlig i 10 år, og har det derfor fået det indenfor dette tidsrum, er det ikke nødvendigt at få lavet et nyt til det givne salg. Ved et boligsalg er det nemlig lovpligtigt at få vurderet husets energiforbrug, og når du skal det, skal du have en energikonsulent ud for at gennemgå dit hus. Der kan dog også være fordele ved at få en energikonsulent ud, selvom du ikke skal sælge din bolig, da en sådan konsulent kan klarlægge, hvilke muligheder og udfordringer der er ved boligens nuværende energiforbrug – en gennemgang, der kan udmunde i helt konkrete muligheder for dig i forhold til at energioptimere din bolig i Helsingør. Hvis du vil have det, selvfølgelig. Vil du eksempelvis gerne leve mere klimavenligt, kan det være en fordel at energioptimere, men på sigt kan det også øge boligens værdi og endvidere muligheden for at sælge.

Energimærker

Skimmelsvamp

I forskellige farver og former ses skimmelsvamp. Faktisk er der nogen, der også karakteriserer skimmelsvamp som mug, fordi skimmelsvamp – som mug – er ganske små mikroorganismer, der udvikler sig på overflader, når varm rumluft møder kolde overflader. Så tænker du måske, om skimmelsvamp så ikke kan opstå alle steder? Og jo, det kan det også godt. Det er en af de ting, der gør skimmelsvampen så svær at forebygge helt imod, da du ikke altid kan gennemskue, hvor den dukker op. Dog opstår skimmelsvampen typisk i vådrum, hvor der oftere er fugtige forhold, da det også er en af de bedste forudsætninger for dens udvikling. Skimmelsvamp kan være sundhedsskadeligt for nogle mennesker, dog skal der store mængder til, før svampen gør sundhedsskade, men ikke desto mindre kan den i værste tilfælde være skadeligt.

Skimmelsvamp

Andre steder vi leverer vores ydelser

København, Roskilde, Ballerup og Køge

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark