Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

Din byggesagkyndige i Køge

Hos Danske Byggesagkyndige finder vi en lokal byggesagkyndig til dig fra nærområdet af eller i Køge – hvad end, du har behov for en byggesakgyndig, energikonsulent eller elinstallatør. Måske du kommer fra ##CITY_1### eller ##CITY_2### og skal flytte i ejerlejlighed inde ved Køge Torv, eller måske vil du blot have gennemgået din gamle murermestervilla – som jo netop er i høj kurs i Køge – for energioptimeringsmuligheder?

Hvad end, du har behov for hjælp til i forbindelse med din bolig, står vi hos Danske Bygningssagkyndige klar til at hjælpe dig i mål med dine ønsker for din bolig i den gamle købsstad Køge.

I Køge hjælper vores lokale byggesagkyndige dig med

Det er især tilstandsrapporter, eleftersyn og køberrådgivning, der er i højsæde, når der bliver booket byggesagkyndige til boliger i eller omkring Køge. Men her får du en lidt længere liste over, hvad vores erfarne sagkyndige blandt andet kan bookes til:

  • Syn og skøn af lokal synsmand fra Køge udføres i forhold til tvister
  • Analyser af og rådgivning om skimmelsvamp udføres
  • Købere til alle typer af boliger i Køge kan modtage køberrådgivning – også til de ældre murermestervillaer, lejligheder eller nedlagte landbrug udenfor Køge
  • Byggetekniske gennemgange laves til forsikringstvister
  • Tilstandsrapporter til ejerskifteforsikring på alle typer af boliger i Køge
  • Energimærker og energirådgivning gennemføres løbende til boligsalg
  • Eleftersyn med elinstallationsrapport til ejerskifteforsikring

Dette er især populært i netop Køge

Energimærke og energioptimering

I dag, når du skal sælge din bolig, er det nødvendigt, at den bliver energimærket. Faktisk allerede inden, at en eventuel ejendomsmægler sætter det til salg og lægger det ud på deres salgsplatforme, skal boligen være energimærket. Det er idag et lovkrav til boligsalg over hele landet, hvilket især skyldes, at her bliver det vurderet og udpenslet, hvordan en boligs energiforbrug og –effektivitet er. Din bolig får tildelt et energimærke fra G til A, hvor A er det bedste energimærke (og gradbøjes på tre niveauer), mens G er det dårligste. Har boligen et energimærke, der ligger længst nede på den alfabetiske energiliste, kan du få rådgivning af en af vores energikonsulenter fra netop Køge, som kan guide dig igennem, hvordan du forbedrer energimærket. Du kan læse meget mere om energimærker, energioptimering og prisen herpå ved at klikke videre.

Tilstandsrapport

Tilstandsrapporten bruges af køber til at få indblik i boligens tilstand, men også af sælger til at få udarbejdet en ejerskifteforsikring. Dog er det værd at nævne, at det hører sig til sjældenhederne at udarbejde tilstandsrapporter på lejligheder i netop Køge, da det i så fald skal dække hele ejendommen og ikke blot den pågældende lejlighed. Men står du overfor drømmehuset midt i eller i udkanten af Køge, er det sjældent, at en tilstandsrapport bliver fravalgt. Især grundet udarbejdelsen af en kommende ejerskifteforsikring. En ejerskifteforsikring kan nemlig dække eventuelle skjulte fejl og mangler i op til 10 år, alt efter hvilken ejerskifteforsikring køber vælger at tegne. Samtidig er det værd at fremhæve, at udgifterne hertil ofte bliver delt mellem køber og sælger.

Køberrådgivning

Skal du eksempelvis købe bolig i Køge, men bor selv i en by længere væk fra den gamle handelsby, kan det være en fordel ikke at søge om køberrådgivning i din egen by. Der er nemlig masser af fordele at hente ved i stedet at få sparring og faglig konsultation hos én, der kender din kommende by og boligernes udfordringer og muligheder netop heri. Og især i Køge og omegn er der stor fordel i at rådføre sig hos en køberrådgiver. Er det en af de gamle, populære murermestervilla, der er stor efterspørgsel på lige nu i Køge – og med god grund – er det især godt at få en ekstern konsulent ud for at gennemgå jeres kommende bolig for fejl, mangler, muligheder og udfordringer. Er der noget med taget? Hvad med facaden og murværket, holder det sig godt trods de efterhånden mange år på bagen? Hvad betyder tilstandsrapporten egentlig i forhold til de K2’er og K3’ere, der er i kælderen? Spørgsmål som disse kan en køberrådgiver hjælpe dig med at finde ud af.

Andre steder vi leverer vores ydelser

København, Roskilde, Ballerup og Næstved

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark