Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

Vores byggesagkyndige venter på dig i Ballerup

København, Roskilde eller Næstved? Er du allerede boende i Storkøbenhavn, har du måske brug for en byggesagkyndig til at udarbejde en tilstandsrapport på din nuværende bolig, eller også flytter du fra en lejelejlighed og til drømmehuset i Ballerup – og gør du det, står der bestemt en lokal byggesagkyndig klar til at føre dine boligdrømme ud i livet. Nu skal du høre hvordan.

Måske har du forelsket dig i patriciavillaen midt i eftertragtede Ballerup, og skal have gennemgået boligen – og især kælderrummet – for skimmelsvamp, eller måske har du brug for at tegne en ejerskifteforsikring og mangler derfor både en byggesagkyndig og en elinstallatør til at gennemgå hele herligheden. Ligegyldigt dit behov, kan du hos Danske Byggesagkyndige få hjælp af en lokal fagmand fra Ballerup, der kender alle udfordringer og muligheder ved netop dette område.

Bliv kontaktet af vores folk i Ballerup

Dét kan vi hjælpe dig med i Ballerup

I Ballerup står vores lokale byggesagkyndige og energikonsulenter klar til at hjælpe dig med alt fra energimærker, skimmelsvamp og eleftersyn. De lokale byggesagkyndige, som du bliver sat i forbindelse med gennem os i Danske Byggesagkyndige har nemlig masser erfaring og ekspertise lige netop inden for de forskellige boliger, der er beliggende i Ballerup. Og de kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

  • Energimærker til boligsalg i Ballerup
  • Tilstandsrapporter, hvilket primært er på villaer og rækkehuse i Ballerup og resten af Storkøbenhavn
  • Eleftersyn med elinstallationsrapport til ejerskifteforsikringen (sammen med tilstandsrapport)
  • Syn og skøn med en lokal skønsmand fra Ballerup
  • Køberrådgivning på alle typer af boliger og ejendomme i Ballerup – også ejendomme beregnet til erhverv
  • Rådgivning og analyse af skimmelsvamp
  • Forsikringstvister i forhold til boligskader, fejl og mangler

Populære ydelser i Ballerup

Køberrådgivning

Enhver, der har eller har overvejet at investere i en bolig eller ejendom, ved, hvor stor en beslutning det kan være. Derfor er det vigtigt, at man er helt afklaret med den underskrift, man skal sætte på købsaftalen. Dét kan ofte være svært selv at sidde med, når du har den helt rigtige mavefornemmelse, efter at have været ude at se boligen for anden gang og fortsat kigger billederne igennem i boligens salgsopstilling. Men hvad med tagets tilstand? Ligger der en gammel olietank på grunden – og er denne i så fald ordentligt og rigtigt blændet af? Det kan altså være områder som slid, vedligeholdelsesstand samt forventet restlevetid – blandt andet på tag, gulv mur- eller træværk samt vinduer og døre – som er nogle af de spørgsmål, du også bør stille dig selv. Ja, der er rigtig mange andre aspekt dog mange andre spørgsmål, som ikke går på mavefornemmelse, der er værd at overveje, inden underskriften sættes. Derfor kan det være rigtig godt at få en køberrådgiver med i din købsproces.

Energimærke og –gennemgang

Ved ethvert boligsalg er det lovpligtigt at få udarbejdet et energimærke på sin bolig – også ved boliger og boligsalg i Ballerup. Når først du har fået udarbejdet et energimærke til dit hus, er det gældende i 10 år. Det betyder altså, at skal du sælge din bolig inden for 10 år, er det ikke nødvendigt at få lavet et nyt energimærke hertil, da det tidligere stadig gælder. Formålet med at udarbejde et energimærke er at få fastlagt, hvilke energimæssige udgifter, udfordringer samt muligheder der er forbundet med købet af din bolig, men en energigennemgang af en af vores lokale energikonsulenter fra Ballerup er ikke nødvendigvis øremærket boligsalg. Det kan nemlig være en økonomisk fordel ved at få en energikonsulent til at påpege, hvor, hvordan og hvor meget der skal laves, før din bolig kravler længere op ad energimærkestien. Når energikonsulenten deler disse iagttagelser med dig, kan du endvidere bede den fagkyndige om at udarbejde et prisoverslag på, hvad konsulenten vil mene – ud fra et fagligt og erfaringsmæssigt synspunkt – at de forskellige forbedringer vil koste i kroner og ører.

Tilstandsrapport og eleftersyn

Tilstandsrapportens primære funktion er at give et realistisk billede af boligens synlige stand, og hos Danske Byggesagkyndige står der altid en byggesagkyndig fra Ballerup klar til at udarbejde en tilstandsrapport til dig. En tilstandsrapport, der tager udgangspunkt i de fejl, skader og mangler, den byggesagkyndige kan se på boligen. Ikke nødvendigvis det, der gemmer sig i gulvet, murværket, taget og så videre. Derfor ser man både, at en tilstandsrapport bliver udarbejdet alene, men også sammen med et eleftersyn. En rapport herom skal foretages af en elinstallatør, som kan gå igennem boligens elektricitet fra top til tå. Denne kombination ses ofte, da det er et fast og lovpligtigt makkerpar, når man som køber af en bolig skal tegne en ejerskifteforsikring. Et eleftersyn har været lovpligtigt i forbindelse med at tegne en ejerskifteforsikring siden 2012, og det gør sig gældende for ejerskifteforsikringer i hele Danmark. Derfor også i Ballerup.

Andre steder vi leverer vores ydelser

København, Roskilde, Næstved og Køge

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark