Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

Vi har byggesagkyndige der kan hjælpe dig i Roskilde

Hos Danske Byggesagkyndige står både energikonsulenter, byggesagkyndige og elinstallatører klar til at hjælpe dig i mål med eftersynet, gennemgangen eller bud samt overslag på forbedringsmuligheder af din bolig i Roskilde.

I Roskilde er det især de populære murermestervillaer, men også eftertragtede lejligheder og rækkehuse til unge såvel som ældre, der er på listen over de typer af boliger, vi står klar til at hjælpe dig og dine byggetekniske opgaver i hus med.

Hvad kan vi levere af ydelser i Roskilde?

Som allerede nævnt er alle forskellige typer af boliger på vores liste over hjem, vi kan hjælpe dig med gennemgangen af – blandt andet kan vores byggesagkyndige hjælpe dig med følgende:

  • Tilstandsrapporter til ejerskifteforsikringer
  • Eleftersyn med elinstallationsrapport til ejerskifteforsikring
  • Skimmelsvamp: Analyser af og rådgivning og skimmelsvamp udføres
  • Energimærker og energirådgivning til boligsalg i Roskilde
  • Lokal syn- og skønsmand gennemser boligen i forhold til tvister
  • Alle typer af boligkøb i Roskilde kan få køberrådgivning
  • Byggetekniske gennemgange laves til forsikringstvister

Bliv kontaktet af vores folk i Roskilde

I Roskilde leverer vores byggesagkyndige ofte følgende ydelser:

Gennemgang og analyse af skimmelsvamp

Ved ældre boliger ses ofte skimmelsvamp, da murværket ofte trænger til en opgradering og dermed ikke har de optimale forhold, når det kommer til at holde udviklingen af skimmelsvamp nede. Skimmelsvamp opstår nemlig, når varm rumluft møder kolde overflader. Især på ældre boliger, også i Roskilde, da der her netop kan være komplikationer ved murværket og isoleringen, der gør, at temperaturforskellene er for store. Dog er det svært at forudsige, hvor skimmelsvamp helt præcist opstår henne, men ofte skyldes mange angreb fra svampen byggetekniske fejl eller skader på bygningsdele – dette kan naturligvis også forekomme på splinternye eller generelt boliger af nyere dato. Der er dog flere parametre, der spiller ind i forbindelse med udviklingen af skimmelsvamp, men i særdeleshed også i bekæmpelsen og forebyggelsen heraf. Derfor er det altid godt at rådføre sig hos en ekspert, og der komme vi ind i billedet.

Hjælp med Skimmesvamp

Tilstandsrapport og eleftersyn

Gennem Danske Byggesagkyndige står en lokal byggesagkyndig fra Roskilde klar til at udarbejde en tilstandsrapport til dig. Hvad end det er den gamle murermestervilla inde midt i Roskilde med udsigt over Roskilde Havn, eller om det er en af de fine rækkehuse ud mod grønne områder eller dem med kig til Domkirken, eksempelvis. Skal du købe eller sælge bolig i Roskilde, og har du behov for tilstandsrapport og eleftersyn i forbindelse med at tegne en ejerskifteforsikring, er vi klar til at hjælpe dig. I dag er det vedtaget ved lov, at der skal udarbejdes eleftersyn sammen med en tilstandsrapport, når du tegner ejerskifteforsikring, men er ejerskifteforsikringen ikke aktuelt for dig (hvad end du er køber eller sælger), er det ikke et krav at få udarbejdet en tilstandsrapport eller eleftersyn. Dog er det en tryghed i forbindelse med købet/salget for både køber og sælger.

Tilstandsrapport Eleftersyn

Energimærke og/eller -optimering

Et energimærke fortæller potentielle købere, hvordan det hus, de er i færd med at kigge på, bruger og effektiviserer dets energiforbrug. Måske din bolig placerer sig i toppen, i midten eller helt i bunden af energiskalaen, men ikke desto mindre er det et lovkrav, at et hus bliver energimærket, inden det bliver sat til salg på boligmarkedet – simpelthen for at give potentielle købere en idé om udgifter i forhold til energiforbruget ved overtagelsen af den konkrete bolig. Derfor kan man også sige, at et energimærkes formål egentlig også er at motivere til energibesparelse og dermed øge effektiviteten inden for anvendelsen af boligens energi. Og står du overfor at købe et hus med et knapt så godt energimærke, kan du altid få rådgivning af enten en byggesagkyndig eller en energikonsulent, som kan fortælle dig, hvad der kan gøres ved boligen, for at den kravler længere op ad energimærketrappen.

Mere om energimærker

Andre steder vi leverer vores ydelser

København, Ballerup, Næstved og Køge

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark