Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

Afleveringsforretning

Når man har gang i nybyggeri, så er der forskellige gennemgange, både ved færdiggørelse (afleveringsforretning), 1 år efter (1 års eftersyn) og 5 år efter (5 års eftersyn).

Det er vigtigt at du søger sagkyndig bistand i forbindelse med gennemgang af dit byggeri, specielt ved afleveringsforretningen. Det er ved denne gennemgang at byggefejl eller skader skal registreres og der skal oprettes krav overfor entreprenør eller bygherre.

Afleveringsforretningen markerer skift af ansvar

Under selve byggeriet er det håndværkerne der har ansvaret for byggeriet, men afleveringsforretningen er det tidspunkt hvor ansvaret skifter fra at være håndværkernes ansvar til at være dit ansvar. Derfor er det vigtigt at få pointeret evt. mangler og fejl så det ikke er dit ansvar.

Hvad laves der typisk afleveringsforretning for

Forud for aflevering af dit byggeri kan vi tilbyde at gennemgå byggeriet og deltage i afleveringsforretningen.

Der tilbydes bygningsgennemgang og udarbejdelse og deltagelse i afleveringsforretning,  1 års eller 5 års gennemgang på alle typer ejendomme som f.eks.;

  • Nybyggede parcelhuse og rækkehuse

  • Ejerlejligheder

  • Nybyggede fritidshuse

  • Renoverings arbejder udført på parcelhuse eller fritidshuse

  • Etageejendomme

  • Kontor og erhvervsejendomme

Afleveringsforretning og betaling af sidste rate på byggeri

Afleveringsforretningen markerer typisk betaling af sidste rate på et byggeri. Derfor er det vigtigt at fejl og mangler findes inden sidste rate udbetales, da det også her vi være sidste mulighed for at tilbageholde en del af rate-betalingen indtil fejlene og manglerne er udbedret.

Kontakt

Ønsker du nærmere oplysninger og tilbud så kontakt Danske Bygningsagkyndige,  du bedes du udfyldes formularen til højre, du bliver herefter kontaktet for nærmere aftale og oplysninger.

Der kan herefter beregnes et tilbud  dette ud fra vores koncept eller tilrettet efter jeres ønsker og behov.

Vedligehold og Tilsyn - Andre emner

Energirådgivning

Få hjælp til at sænke dine energiudgifter i din bolig. Indeholder en byggeteknisk gennemgang af din bolig og rådgivning omkring økonomisk kloge tiltag. Du får også mulighed for at forbedre din boligs energimærke.

Læs mere

Tilsyn med nybyggeri

Et tilsyn med et nybyggeri skaber tryghed for dig som bygherre. Du får en kyndig rådgiver der repræsenterer dig i byggeprojektet og løbende kan afklare tvivl og bekymringer, samt tage dialogen med entreprenøren/byggefirmaet.

Læs mere

1 års og 5 års eftersyn

1 års og 5 års gennemgang er opfølgende gennemgange af tidligere byggerier. Det sikrer gennemgang samt udbedring af bygningsmæssige fejl som ikke var til stede under afleveringsforretningen, og følger typisk reglerne specificeret i AB Forbruger eller AB 92.

Læs mere

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark