Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

Din lokale byggesagkyndige i Fredericia eller omegn

I Trekantsområdet er der flere lokale byggesagkyndige, der står klar til at hjælpe dig i mål med dine boligdrømme. Århus, Odense og Horsens er bare nogle af de byer i Trekantsområdet, hvor lokale byggesagkyndige, elinstallatører eller energikonsulenter står klar til at hjælpe dig, og kommer du fra en af de førnævnte byer og skal til at flytte til Fredericia, er det op til dig at vælge, fra hvilken by du ønsker, at din byggesagkyndige skal komme fra. Dog er det altid en god idé at konsultere sig med en sagkyndig fra den by, du skal flytte til, da denne har særkendskab til boliger, miljø og områderne i netop denne by. Hos Danske Byggesagkyndige kan vi altså hurtigt og nemt tilknytte dig med en af vores lokale byggesagkyndige i Fredericia. 

Hvad vi kan hjælpe dig med i Fredericia og omegn

Som nævnt står både byggesagkyndige, energikonsulenter og elinstallatører klar til at give dig en hjælpende hånd i Fredericia. Skal du flytte, sælge eller renovere? Nedenfor ser du et udsnit af det, vi kan hjælpe dig med i netop dit område:

  • I Fredericia udføres syn og skøn i forhold til tvister
  • Købere til alle typer af boliger i Fredericia kan modtage køberrådgivning – også de ældre villaer, ejendomme til erhverv eller nedlagte landbrug udenfor Fredericia
  • Skimmelsvamp: Analyser af og rådgivning om skimmelsvamp udføres
  • Byggetekniske gennemgange laves til forsikringstvister
  • Tilstandsrapporter til ejerskifteforsikring på alle typer af boliger i Fredericia
  • Energimærker og energirådgivning gennemføres løbende til boligsalg
  • Eleftersyn med elinstallationsrapport til ejerskifteforsikring

Bliv kontaktet af vores folk i Fredericia

De mest populære ydelser, vores byggesagkyndige leverer i Fredericia

Energimærkning

Din bolig får tildelt et energimærke fra G til A, hvor A er det bedste energimærke (og gradbøjes i A2020, A2015 og A2010), mens G er det energimærke, der ligger nederst på skalaen. Har boligen et energimærke, der ligger langt nede på den alfabetiske energiliste, kan du få rådgivning af en af vores energikonsulenter fra netop Fredericia, som kan guide dig igennem, hvordan du forbedrer energimærket. Et energimærke er en standardiseret beregning af din boligs forbrug og energimæssige tilstand, hvilket bliver beregnet ud fra et normalt brug af bygninger. Faktisk udføres og gives et energimærke til en bolig efter faste retningslinjer, der er fastlagt af Energistyrelsen, og det er en energikonsulent, der gennemgår din bolig for til sidst at kunne give det sit energimærke – et energimærke, der netop bliver vurderet ud fra tidligere nævnte bogstaver.

Energimærkning af boliger

Tilstandsrapport

En tilstandsrapport beskriver boligen såvel som en større ejendoms tilstands og afdækker synlige skader, der i væsentlig grad nedsætter boligens funktion og/eller værdi. Når en tilstandsrapport skal udarbejdes, går en byggesagkyndig igennem boligen fra ende til anden med boligens visuelle stand for øje – og med udgangspunkt i boligens såkaldte alment tilgængelige bygningsdele. En tilstandsrapport bliver sjældent udarbejdet, hvis ikke der er et hussalg inden for rækkevidde. En tilstandsrapport er ikke lovpligtig i forbindelse med et hussalg, men i dag er det sjældent, at en sådan rapport ikke udarbejdes ved et hussalg. Heller ikke i Fredericia. Både fordi, det sikrer sælger mod sit ellers mangeårige mangelansvar, og fordi at køber endvidere får et overblik over bygningens fysiske tilstandstand, så de i Fredericia ikke ender med at købe den velkendte katten i sækken.

Mere om tilstandsrapporter

Analyse af skimmelsvamp

Hos Danske Byggesagkyndige kan vi hjælpe dig med byggeteknisk rådgivning både i forbindelse med at opdage skimmelsvamp, teste den og til slut forebygge skimmelsvampen. Skimmelsvanp kan komme af flere årsager, men den primære er, når varm rumluft møder kolde overflade, eller hvor bygningsdele bliver fugtige – som følge af indtrængende vand udefra eller ved vandskade indvendigt. Er skimmelsvamp så skadeligt? Ja, det kan det være. Og rigtig mange – både børn og voksne – er eller bliver allergiske overfor for skimmelsvamp, hvis de bliver udsat for store mængder for længe, og derfor er det vigtigt at få undersøgt boligen, hvis I har mistanke om skimmelsvamp.

Skimmelsvamp analyser

Andre steder vi leverer vores ydelser

Århus, Odense, Horsens og Silkeborg

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark