Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

Find en byggesagkyndig

Danske Bygningssagkyndige repræsenterer et landsdækkende netværk, hvor hver byggesagkyndig er specielt udvalgt. De beskikkede byggesagkyndige der er en del af Danske Bygningssagkyndige er højt kvalificerede, og kommer typisk fra en baggrund som arkitekter og ingeniører, hvilket giver dem en høj faglig baggrund, som har rustet dem godt på til rollen som uvildig beskikket byggesagkyndig.

Skal du bruge en beskikket byggesagkyndig skal du blot udfylde skemaet til højre. Herefter vil vil en uvildig byggesagkyndig fra dit lokale område kontakte dig for at få afklare dine behov for rådgivning og oplyse en pris for dette. Vi stiller kun med en byggesagkyndig hvis vi kan udføre opgaven 100% korrekt.

En byggesagkyndig er beskikket fra statens side, og størstedelen af vores byggesagkyndige er både godkendt til at udarbejde tilstandsrapporter og energimærker:

Tilstandsrapport

En tilstandsrapport bestilt igennem Danske Byggesagkyndige giver overblik over husets tilstand når man skal sælge eller købe. Tilstandsrapporten gør bl.a. at man kan få en ejerskifteforsikring, der minimerer risikoen ved huskøb.

Mere om tilstandsrapporter

Energimærkning

Et energimærke udarbejdet af en byggesagkyndig er lovpligtigt ved salg af boliger i Danmark. Danske Byggesagkyndige kan hjælpe med at få et overblik over boligens energiforbrug igennem et gennemarbejdet energimærke.

Mere om energimærker

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark