Danske Bygningssagkyndige
Landsdækkende netværk af uvildige bygningssagkyndige

Dét kan vi hjælpe dig med i Viborg

Danske Byggesagkyndige er et landsdækkende netværk af byggesagkyndige – og elinstallatører samt energikonsulenter – hvor der altid er faglig ekspertise at hente. Og endda med kort varsel. Grundet vores landsdækkende netværk og kendskab til boliger, ejendomme og nærmiljøer, kan du altid regne med, at der også står en erfaren byggesagkyndig med masser af ekspertise klar til at hjælpe dig i Viborg eller Århus.

Hvad kan vi levere i Viborg?

Der er en lang række ydelser, vores byggesagkyndige kan hjælpe dig med i Viborg og omegn – hvad end, du har brug for et energitjek af dit landbrug ude omkring Tapdrup lige udenfor Viborg, det nyopførte rækkehus ud til Nørresø midt i Viborg eller en gennemgang for skimmelsvamp inde i lejligheden midt over Sct. Mathias Centret. Hos Danske Byggesagkyndige står vi nemlig klar til blandt andet at hjælpe dig med følgende:

  • Energimærke til eksempelvis boligsalg i netop Viborg
  • Tilstandsrapport og eleftersyn som grundlag for en ejerskifteforsikring
  • Analyse af og rådgivning omkring skimmelsvamp – både i lejligheder, huse og landejendomme i og omkring Viborg
  • Forsikringstvister omkring boligskader og mangler
  • Lokal skønsmand giver syn og skøn
  • Køberrådgivning i og omkring hele Viborg

Bliv kontaktet af vores folk i Viborg

Vores byggesagkyndige bliver især booket til følgende

Tilstandsrapport

En tilstandsrapports primære formål er at give køber såvel som sælger et overskueligt indblik i, hvordan boligens generelle synlige stand er. Tilstandsrapporten bliver udarbejdet på baggrund af det, den byggesagkyndige kan se, når personen gennemgår din bolig, og det, den byggesagkyndige ser, bliver så vurderet på en skala fra K0 til K3. K3 er de værste skader, som altid anbefales at få udbedret så hurtigt som muligt, mens K0 blot betegnes som kosmetiske skader. K3-skader anbefales at blive prioriteret, da disse nemlig, i værste tilfælde, kan være skader, der nedsætter boligens funktion eller værdi væsentligt. For både sælger og køber kan det altså være en fordel at få udarbejdet en tilstandsrapport, da det giver sælger en mulighed for at klarlægge skader, som personen ikke vil hæfte for i en handel, og for køber er det en fordel at få det overordnede overblik over de synlige skader. Tilstandsrapporten (sammen med et eleftersyn) er endvidere et lovkrav i forbindelse med at tegne en ejerskifteforsikring i Viborg såvel som resten af Danmark – en ejerskifteforsikring, der i stedet kan tegnes for at imødekomme eventuelle skader, der ikke fremgår af tilstandsrapporten.

Tilstandsrapporter

Skimmelsvamp

Ofte opdager man skimmelsvamp i kolde, våde og fugtige rum, fordi skimmelsvamp opstår, når varm rumluft møder kolde overflader. Kældre, badeværelser eller loftrum, men skimmelsvamp kan også sagtens udvikle sig i stuer, køkkener og på værelser – eksempelvis bag og under møbler, hvor der ikke rigtig kommer luft  til. Har du en idé om, at der enten er ved at udvikle sig skimmelsvamp i din bolig, eller vil du blot have gode råd til, hvordan du i netop Viborg undgår at udvikle skimmelsvamp i den gamle murermestervilla med det gamle murværk? Hold dig ikke tilbage med at kontakte os hos Danske Byggesagkyndige. Vi kan nemlig altid hjælpe dig igennem et tilfælde af skimmelsvamp eller måske gennemgå et potentielt huskøb for dig i forhold til, om der er større potentiale for skimmelsvamp netop i den pågældende bolig. Vi sørger nemlig for, at en lokal og områdekendt byggesagkyndig fra Viborg kommer ud til dig og analyserer samt rådgiver dig i forhold til den skimmelsvamp, der er/er mulighed for i din bolig.

Skimmelsvamp undersøgelser

Energimærke

Dit hus i Viborg skal have et energimærke, når du skal sælge det. I dag er det nemlig lovpligtigt at få udarbejdet og energimærket din bolig, inden det kan sættes til salg hos ejendomsmægleren, og derfor er det noget, der ’bare’ skal klares. Dog er det ikke spildt økonomisk at energimærke sin bolig, for faktisk kan der være penge at hente på den lange bane, hvis du tager det til dig, som den pågældende energikonsulent giver af feedback til boligens energiforbrug. Et energimærke gives nemlig på baggrund af, hvor effektivt en bolig udnytter den energi, der blive produceret, og derfor er der også mulighed for at forbedre energiforbruget ud fra de vurderinger, som energikonsulenten giver. Faktisk kan det være gavnligt at få en lokal energikonsulent ud fra Viborg, selvom du ikke overvejer at sælge boligen, da konsulenten kan se, hvorvidt det primært er det gamle fyr eller de gamle vinduer, der bør skiftes. Forbedringer som disse, kan nemlig give boligen en større værdi, når det senere skal sættes til salg, men også give et lavere energiforbrug i det daglige og dermed mindske energiregningen.

Energimærker i Viborg

Andre steder vi leverer vores ydelser

Århus, Aalborg, Horsens og Silkeborg

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagmænd.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi er landsdækkende

Vores lokale bygningssagkyndige er klar til at rykker ud i hele landet

Danmark